---
Dit bericht wordt verzonden naar iedereen die zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief op www.kikkerije.info, een boeking heeft geplaatst in het boekingssysteem of zich heeft aangemeld op de SVR vakantiebeurs. Kunt u deze mail niet lezen klik dan hier op
---

Camping de Kikkerije Nieuwsbrief mei 2020                                      Nummer 149

Thuisblijven

Op camping de Kikkerije wordt het steeds groener. Langzaam maar zeker komen er steeds meer blaadjes aan de bomen. Onze kersenboom staat al volop in bloei en het lijkt erop dat wij dit jaar veel kersen kunnen eten. 

Ik hoop dat wij er eerder bijzijn dan de vogels op de camping, aangezien de vogels ze meestal al op hebben, voordat wij ze kunnen eten.

De tuinbeelden die wij dit voorjaar hebben, gekregen hebben nu ook een plaats gekregen. Zo heeft het grote chalet, de zwaan genaamd, nu ook een mooie zwaan voor de deur staan. Zo krijgt zo’n chalet ineens veel meer uitstraling.

Ook hebben we een aantal grote kikkers een vaste plaats op de camping gegeven. Caroline heeft ze eerst voorzien van mooie kleurtjes en toen goed in de vernis gezet. We hebben wel vaker beelden buiten gehad, waarvan de verf na een paar maanden helemaal aan het bladderen ging.

De in het voorjaar nieuw geplante bomen, beginnen nu ook langzaam groen te worden. Met de droogte van afgelopen maand moeten ze wel vaak water krijgen. Ik loop dus regelmatig met een gietertje naar de bomen om hun drost te lessen.

Al het regenwater wat dit voorjaar met bakken naar beneden kwam is allemaal alweer verdampt. Caroline is bijna elke avond bezig om alle planten te sproeien. Best wel een hoop werk om alles mooi groen te houden. Wij denken er ook over na om hier een handigere oplossing voor te vinden. J.

Het zou mooi zijn als u al onze bezigheden zou kunnen komen bekijken en er van kon genieten. Daar doen wij het toch voor. Maar zoals u weet moet u van de regering thuisblijven en mag u maar zeer beperkt buiten komen.

Bent u goed gezond? Vermaakt u zich nog een beetje? Wordt u ook zo moe van al datzelfde nieuws? En verlangt u ook zo naar een heerlijk uitstapje naar de Kikkerije? 

Wij verlangen er wel naar. Hopen dat we de camping binnenkort weer kunnen openen. Zodra daar meer over bekend is, zullen wij dat melden op de website en op onze Facebook pagina.

U vraag zich misschien af of wij ons nog vermaken? Zoals u misschien weet heb ik ook nog een trainings- en adviesbureau. Voor de klas staan mag helaas niet, maar het ontwikkelen van nieuwe lesstof mag gelukkig nog wel. Sssssssttttttttt, mag de overheid niet weten J.

In de afgelopen weken heb ik drie nieuwe lespakketten  ontwikkeld en ben druk met het ontdekken van nieuwe software pakketten. Heel veel werk, maar ook heel leuk om te doen. 

Nadeel: het wordt (nog) niet betaald. Maar zoals een bekend spreekwoord luid “de kost gaat voor de baat uit”. Laten we dat dan maar hopen.

En Caroline is, zoals u al gelezen heeft, druk met de tuin en al het groen op de camping. Ze komt regelmatig terug met zeer groene vingers. En wat heel leuk is, Caroline is weer begonnen met ….. schilderen.

Een aantal jaren terug schilderde Caroline heel veel. Vandaar dus ook de expositie die ze nu heeft. Sinds haar relatie met ondergetekende en het drukke werk op de camping kwam ze niet meer aan het schilderen toe. En dat is natuurlijk heel jammer.

Maar sinds een paar maanden wordt alles weer in de verf gezet, bestaande kleuren aangepast en ook totaal nieuwe schilderijen gemaakt. En Caroline heeft er weer volop zin in om nieuwe werken te maken. En misschien komt er binnenkort ook wel weer een nieuwe expositie aan.

Zoals Johan Cruijff al zei; “elk nadeel heeft zijn voordeel”, en de uitspraak die ik het leukst vind; “als jij de bal hebt, kan de tegenpartij niet scoren” J. Wij houden de bal in het spel en zijn met onze toekomst bezig.

U merkt het al, van verveling geen sprake. Misschien verveelt u zich wel (een beetje) en heeft u zin in een quizje? Wat is de bedoeling? Vul op de stipjes steeds het missende woord in. De beginletter van elk woord vormt een nieuwe zin. Daar gaan we.

1.      De auto staat ….. de caravan.

2.      De bal is …….

3.      Binnen …..  de caravan zitten.

4.      Chinees …… vind ik lekker.

5.      U staat ……. uw buren.

6.      Ook de ……. Meppeldagen gaan niet door.

7.      Het land waar Boris de baas is heet ……..

8.      Drie maal drie is ………….

9.      De meeste mannen ………. op camping de Kikkerije.

10.   De 1ste letter van het alfabet is de ………

11.   De klokkenluider van de …………….

12.   …… re mi fa sol la si do.

13.   Een andere naam voor een wildzwijn is …….

14.   Met de ……. wordt een periode met weinig nieuws aangegeven.

15.   Bij een ……..- tennisbaan speel je binnen.

16.   Een ……. was vroeger 25 cent.

17.   De …….. is de naam van onze camping.

18.   Volgens deskundigen steelt de ……….. (vogel) alles wat glimt.

19.   In Zuid-Afrika wordt met de ……. betaald.

20.   In de zomer lik ik graag aan een aardbeien citroen ……..

21.   BBQ betekend dat de mannen het ……. bereiden.

Heeft u alle woorden kunnen vinden? De eerste letters van deze woorden maken nu een regel. Wij hopen dat die regel ook bij u van toepassing is. Mail de oplossing naar info@kikkerije.nl en ding mee naar een gratis weekendje kamperen wanneer dat weer mag. Insturen kan tot 15 mei. In de volgende nieuwsbrief maken we de winnaar bekend.

Wij hopen dat wij u weer snel kunnen ontvangen.

Sterkte de komende tijd en wees een beetje (veel) lief voor elkaar.

Met vriendelijke groeten

Jan Koop & Caroline de Wolde  

Ps. Kijk even naar onderstaande foto ...

 

Advertentie

 

 

Informatie

Verrassingen uit de omgeving

In deze rubriek laten wij u elke maand via de nieuwsbrief kennis maken met verrassende plekjes in de omgeving van onze camping.  Deze maand geen verrassingen vanwege ..... u weet wel...

Aanbiedingen
Informatie

Advertentie

 

 

 

 

Archief

Nieuwsbrieven 2019

Nieuwsbrief januari 2019

Nieuwsbrief februari 2019

Nieuwsbrief maart 2019

Nieuwsbrief april 2019

Nieuwsbrief mei 2019

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juli 2019

Nieuwsbrief augustus 2019

Nieuwsbrief september 2019

Nieuwsbrief Kerst 2019

 

Nieuwsbrieven 2020

Nieuwsbrief januari 2020

Nieuwsbrief februari 2020

Nieuwsbrief maart 2020

Nieuwsbrief april 2020

Nieuwsbrief mei 2020

Denk ook aan het milieu en print deze mail niet onnodig uit.

Inschrijven nieuwsbrief

Heeft u genoten van onze nieuwsbrief  en bent u nog geen nieuwsbrief abonnee? U kunt elke maand onze nieuwsbrief via de mail ontvangen als u hieronder uw u e-mail adres achterlaat.

                                     
Aanmelden
 

Volg ons op Twitter via @kikkerije.

Als bezoeker van de camping kunt u hier uw ervaringen delen 

Wij maken elke nieuwsbrief filmpjes die u hier terug kunt kijken 

-----------------------------------------------Disclaimer ------------------------------------------------

Dit bericht is verzonden door YMLP.com in opdracht van camping de Kikkerije, statutair gevestigd aan de steenwijkerstraatweg 96 c, 7942 HR Meppel, ingeschreven in het Handelsregister Gooi en Eemland onder KvK nummer 32.102.765.- 001. Aanbiedingen zijn op basis van beschikbaarheid en kunnen nooit rechten aan worden ontrokken. Voor meer informatie bezoek onze site.