---
Dit bericht wordt verzonden naar iedereen die zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief op www.kikkerije.nl een boeking heeft geplaatst in het boekingssysteem of zich heeft aangemeld op de SVR vakantiebeurs. Kunt u deze mail niet lezen klik dan hier op
---

Camping de Kikkerije Nieuwsbrief maart  2023                                     Nummer 177

20 Jaar

Valt het u ook al op? s ’morgens is het eerder licht en s ’avonds is het later donker. Het aantal uren daglicht neemt toe en dat vind ik persoonlijk best wel prettig. De donkere wintermaanden zijn voorbij en het voorjaar dient zich aan.

Wij hebben dit jaar niet echt een (zware) winter gehad. Begin december heeft het een weekje gevroren maar daarna was het voornamelijk kwakkelen. Dat was wel erg fijn omdat we daardoor de stookkosten een beetje binnen de perken konden houden. Wat is energie duur geworden!

Onderstaande foto roept herinneringen op aan een winterse periode.

Nog een maandje en dan gaat het campingseizoen weer van start. Dit jaar openen wij op zaterdag 1 april om 10:00 uur de poort en kan het nieuwe seizoen van start gaan. 

Ik hoop dat het weer dan ook een beetje meewerkt aangezien het in april nog best koud kan zijn. En ik ben benieuwd wie dit jaar als eerste de kampeerplaats weer helemaal ingericht heeft.

Dit jaar is 1 april 2023 voor mij een mijlpaal. 20 jaar geleden ben ik gestart als ondernemer met camping de Kikkerije en mijn eigen training en adviesbureau. Stapje voor stapje ben ik steeds iets meer gaan doen en veder gegroeid tot het bedrijf wat er nu staat. 

Heel veel mensen dachten toen dat het een grap was dat ik voor mijzelf aan de slag ging. Gelukkig was het voor mij geen grap en bestaan wij nog steeds.

Toen ik de camping van mijn vader overnam was het niet meer dan een weiland met hier en daar een aansluiting om caravans aan te sluiten op de elektra. In de afgelopen 20 jaar is het echt een camping geworden die voorziet in de behoeft van de SVR kampeerders.

Ondertussen hebben wij een trouwe groep gasten die jaarlijks bij ons terugkomen. Daarnaast gelukkig ook elk jaar weer nieuwe gasten die na een bezoek ook vaker terugkomen.

 

Ook mijn training en adviesbureau is door de jaren heen flink uitgebreid. Ooit eens begonnen met drie opdrachtgevers en dat zijn er nu veel meer. Ook de uitbreiding met mijn eigen trainingscentrum in Meppel is een ontwikkeling die ik 20 jaar geleden niet voor mogelijk had gehouden. 

Een echt feest gaan wij er niet van maken maar een lekker gebakje zal er voor mij wel zijn. 20 jaar is een mooie mijlpaal maar is geen officieel lustrum. Dit jaar ga ik hopelijk wel een echt lustrum vieren in september. Tja en wat dat is hou ik nu nog even geheim.

Van de meeste evenementen die in Meppel plaats vinden zijn de datums ondertussen bekend. Het grachtenfestival wordt dit jaar gehouden op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 juni. 

Meer informatie kunt u vinden op de website van het grachtenfestival.  In combinatie met een verblijf op onze camping maakt u er een gezellig weekend van.

In tegenstelling tot het grachtenfestival is er nog geen nieuws bekend van Donderdag Meppeldag. Wij verwachten dat daar binnenkort ook wel meer over te melden zal zijn. Sinds vorig jaar heeft de organisatie van Donderdag Meppeldag een nieuw concept doorgevoerd. 

Ik ben zelf wel erg benieuwd of dit nieuwe concept ook dit jaar weer toegepast gaat worden. Voor meer informatie bezoek de website van Donderdag Meppeldag 

Een organisatie die ook een nieuw concept gaat uitproberen is de Drentse Fietsvierdaagse. Normaal gesproken werd de fietsvierdaagse altijd gehouden van dinsdag tot en met vrijdag maar dit jaar is dat gewijzigd. 

De fietsvierdaagse wordt gehouden van donderdag tot en met zondag. Lees meer op de website van de fietsvierdaagse.   (tijdens de fietsvierdaagse zijn er GEEN vrije plaatsen meer op de camping).

In de afgelopen maanden zijn alle reserveringen die voor dit seizoen zijn gemaakt bevestigd. Normaal gesproken worden de reserveringen allemaal in februari bevestigd maar dit jaar is Caroline al in januari begonnen. 

Heeft u wel een boeking gemaakt maar nog geen bevestiging ontvangen, mail uw gegevens dan even naar receptie@kikkerije.nl. Voor nieuwe boekingen kunt u gebruik maken van ons boekingsformulier.

Nog een leuke uitgaanstip. De paasdagen vallen dit jaar voor kampeerders gunstig, namelijk op 9 en 10 april. Tja het weer heb je niet in de hand maar het kan in april best al mooi weer zijn. 

Heeft u al zin om met de paasdagen al op vakantie te gaan maak dan een boeking via ons boekingsformulier. 

Bij ons bent  u van harte welkom.

Met vriendelijke groeten

 

Jan Koop de Wolde

 

   

Verrassingen uit de omgeving

In deze rubriek laten wij u elke maand via de nieuwsbrief kennis maken met verrassende plekjes in de omgeving van onze camping.   

Vanaf april weer nieuwe verrassingen.

 

 

 

Aanbieding
 

Camping maand aanbiedingen

Kortingsactie april 2023

Van 1 tot 30 april 2023

Alleen voor caravans en campers tot 6 meter. 

1 maand voor:

slechts € 330,00 voor plaatsen aan de waterkant

slechts € 285,= voor plaatsen in de midden rij

Elektra wordt per kWh in rekening gebracht. Vraag naar de voorwaarden. Vermeld bij uw boeking "maandaanbieding". 

 
Archief

Nieuwsbrieven 2022

Nieuwsbrief januari 2022

Nieuwsbrief februari 2022

Nieuwsbrief maart 2022

Nieuwsbrief april 2022

Nieuwsbrief mei 2022

Nieuwsbrief juni 2022

Nieuwsbrief juli 2022

Nieuwsbrief Augustus 2022

Nieuwsbrief september 2022

Nieuwsbrief kerst 2022

Nieuwsbrieven 2023

Nieuwsbrief januari 2023

Nieuwsbrief februari 2023

Nieuwsbrief maart 2023

Denk ook aan het milieu en print deze mail niet onnodig uit.

Inschrijven nieuwsbrief

Heeft u genoten van onze nieuwsbrief  en bent u nog geen nieuwsbrief abonnee? U kunt elke maand onze nieuwsbrief via de mail ontvangen als u hieronder uw u e-mail adres achterlaat.

                                     
Aanmelden
 

Volg ons op Twitter via @kikkerije.

Als bezoeker van de camping kunt u hier uw ervaringen delen 

Wij maken elke nieuwsbrief filmpjes die u hier terug kunt kijken 

-----------------------------------------------Disclaimer ------------------------------------------------

Dit bericht is verzonden door YMLP.com in opdracht van camping de Kikkerije, statutair gevestigd aan de steenwijkerstraatweg 96 c, 7942 HR Meppel, ingeschreven in het Handelsregister Gooi en Eemland onder KvK nummer 32.102.765.- 001. Aanbiedingen zijn op basis van beschikbaarheid en kunnen nooit rechten aan worden ontrokken. Voor meer informatie bezoek onze site.