---
Dit bericht wordt verzonden naar iedereen die zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief op www.kikkerije.nl een boeking heeft geplaatst in het boekingssysteem of zich heeft aangemeld op de SVR vakantiebeurs. Kunt u deze mail niet lezen klik dan hier op
---

Camping de Kikkerije Nieuwsbrief januari 2023                                     Nummer 175

Nieuwjaar

Welkom in 2023

Bent u alweer een beetje bijgekomen van de drukste periode van het jaar. Ik ervaar december altijd als een zeer drukke maand die, voor je het weet, ook zo weer om is. 

Je huis in kerststemming brengen, inkopen doen, de kerstdagen vieren, je huis ont-sieren en dan ook nog oud en nieuw erachteraan. Pfff wat een drukte. Gelukkig is het niet alleen maar druk, het is ook vaak veel gezelligheid. Samen met de familie en/of vrienden dineren en/of spelletjes doen …. daar geniet ik van.

En dan zitten wij ineens in januari van het nieuwe jaar en begint het “normale” leven weer. Elke dag gewoon aan het werk en, zover dat nog niet gebeurd is, de restanten van december weer opruimen. In de 2e week van januari is iedereen wel weer ingeburgerd en overgegaan tot de orde van de dag.

Benieuwd wat 2023 uit de hoge hoed tovert of heeft u daar al een idee van?! Heeft u nog goede voornemens voor het nieuwe jaar. Meer (gezond) eten, meer bewegen, stoppen met het drinken van alcohol of het roken van sigaretten? 

Mmmm ik ben jaren geleden al gestopt met dit soort voornemens aangezien ik ze nooit doorzette. De meeste goede voornemens zijn vaak eind januari al weer overboord gezet. 

We lijken te denken dat we die voornemens maar 1x per jaar hoeven te doen ipv dat we er eigenlijk gewoon elke dag mee kunnen beginnen.

Misschien kunt u zich voornemen om eens wat vaker op vakantie te gaan. Voor veel mensen is januari het startsein om na te denken over de (grote) vakantie. Waar gaan wij naar toe met de Paasdagen, Hemelvaart en Pinksteren en vooral: waar gaan we tijdens de zomervakantie naar toe. 

Keuzestress aangezien er zoveel mooie plekken zijn op deze aardbol waar je naar toe kunt gaan.

Nu alles weer kan en mag zien wij veel mensen naar het buitenland op vakantie gaan. Lange wachtrijen op de luchthavens en door allerlei omstandigheden ook veel duurdere tickets. Ja de inflatie hakt er flink in dit jaar. Ook wij als camping merken de inflatie aan den lijve. 

Vooral de energieprijzen zijn sterk verhoogt, maar ook alle andere producten zijn stukken duurder geworden. Hierdoor zijn wij ook genoodzaakt geweest om onze tarieven weer aan te passen. Op de site staan de nieuwe tarieven voor 2023 geheel in lijn met de adviesprijzen van de SVR.

De SVR houd in januari en februari weer de vakantiebeurzen oude stijl. De afgelopen twee jaar konden de traditionele beurzen helaas geen doorgang vinden, maar kon u wel de online beurzen bezoeken om uw vakantiebestemming uit te zoeken. Dit voorjaar 2023 worden de vakantiebeurzen echter gewoon weer live georganiseerd. De SVR vakantiebeurzen worden gehouden op:

Zaterdag 21 januari in Expo Houten

Zaterdag 28 januari in Autotron Rosmalen

Zaterdag 4 februari in Martiniplaza in Groningen

Zaterdag 11 februari in Expo Greater Amsterdam in Vijfhuizen

Normaal gesproken staan wij op twee van de vier vakantiebeurzen, maar dit jaar hebben wij de uitnodiging voor de vakantiebeurzen gemist. Waarschijnlijk door alle drukte over het hoofd gezien. Maar ik hoop dat de SVR vakantiebeurzen weer een succes worden en dat het nog steeds een gezellig dagje uit mag zijn.

Nog een paar maanden en dan gaat de camping weer open. Voor de maand april hebben wij weer een leuke aanbieding. Deze aanbieding vindt u verderop in deze nieuwsbrief. Wilt u boeken maak dan gebruik van het boekingsformulier.

Ik hoop dat u de komende maanden kunt genieten van de winter. Het weer tijdens de winter is voor mij vaak een bepalende factor of ik deze koude maanden leuk vind of niet. Lekker warm bij de kachel met iets lekkers te drinken en te eten ….. daarmee kom ik de komende maanden denk ik wel door.

Jan Koop en Caroline wensen u een goed en een gezond 2023 en dat al uw dromen maar uit mogen komen.

Met vriendelijke groeten

Jan Koop de Wolde  

Verrassingen uit de omgeving

In deze rubriek laten wij u elke maand via de nieuwsbrief kennis maken met verrassende plekjes in de omgeving van onze camping.   

Vanaf maart weer nieuwe verrassingen.

 

 

 

Aanbieding
 

Camping maand aanbiedingen

Kortingsactie april 2023

Van 1 tot 30 april 2023

Alleen voor caravans en campers tot 6 meter. 

1 maand voor:

slechts € 330,00 voor plaatsen aan de waterkant

slechts € 285,= voor plaatsen in de midden rij

Elektra wordt per kWh in rekening gebracht. Vraag naar de voorwaarden. Vermeld bij uw boeking "maandaanbieding". 

 
Archief

Nieuwsbrieven 2022

Nieuwsbrief januari 2022

Nieuwsbrief februari 2022

Nieuwsbrief maart 2022

Nieuwsbrief april 2022

Nieuwsbrief mei 2022

Nieuwsbrief juni 2022

Nieuwsbrief juli 2022

Nieuwsbrief Augustus 2022

Nieuwsbrief september 2022

Nieuwsbrief kerst 2022

Nieuwsbrieven 2023

Nieuwsbrief januari 2023

Denk ook aan het milieu en print deze mail niet onnodig uit.

Inschrijven nieuwsbrief

Heeft u genoten van onze nieuwsbrief  en bent u nog geen nieuwsbrief abonnee? U kunt elke maand onze nieuwsbrief via de mail ontvangen als u hieronder uw u e-mail adres achterlaat.

                                     
Aanmelden
 

Volg ons op Twitter via @kikkerije.

Als bezoeker van de camping kunt u hier uw ervaringen delen 

Wij maken elke nieuwsbrief filmpjes die u hier terug kunt kijken 

-----------------------------------------------Disclaimer ------------------------------------------------

Dit bericht is verzonden door YMLP.com in opdracht van camping de Kikkerije, statutair gevestigd aan de steenwijkerstraatweg 96 c, 7942 HR Meppel, ingeschreven in het Handelsregister Gooi en Eemland onder KvK nummer 32.102.765.- 001. Aanbiedingen zijn op basis van beschikbaarheid en kunnen nooit rechten aan worden ontrokken. Voor meer informatie bezoek onze site.