---
Dit bericht wordt verzonden naar iedereen die zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief op www.kikkerije.info, een boeking heeft geplaatst in het boekingssysteem of zich heeft aangemeld op de SVR vakantiebeurs. Kunt u deze mail niet lezen klik dan hier op
---

Camping de Kikkerije Nieuwsbrief januari 2020                                      Nummer 145

20 – 20 Plezant

Een nieuw jaar staat voor de deur met erg fijne cijfers. 2x20 stelt vast niet teleur, voor wolken zoeken wij nog verdrijvers. Wij wensen u een goed, gezond en mooi 2020 toe en maak u dit jaar niet al te moe. 

Mogen al uw goede voornemens voor dit jaar uitkomen en houd nog wat over om van te dromen ….. J. Wij hebben ook een aantal goede voornemens voor dit jaar, (maar daar gaan we u nu niet mee lastig vallen en past allemaal ook niet in deze nieuwsbrief) en zijn voor een aantal al helemaal klaar. J.

Als het maar een mooi en gezegend jaar wordt, dat is het belangrijkste. En wat mij steeds meer opvalt is, dat het de kleine dingen zijn die een jaar leuk …bijzonder maken. 

Ik hoorde trouwens laatst op een congres dat de term leuk eigenlijk niet zoveel zegt …. (vandaar dat Caroline dit woord er meestal uithaalt/vervangt). 

Plezant zou een betere uitdrukking zijn (de spreker was een Belg J). Kijk eens naar deze mooie plezante kikker.

In de eerste nieuwsbrief van het nieuwe jaar blikken we altijd nog even terug op de laatste maanden van het afgelopen seizoen. 

Kenmerkend voor seizoen 2019 was het bedenken en uitvoeren van een aantal nieuwe (plezante) activiteiten op de camping. 

Als eerste onze paasbrunch bij Villa Kalkoven, dat een groot succes was en daarna de splinternieuwe koffieochtenden. In september kwam daar onze quizavond (als laatste) bij.

Tja, een quizavond; wat moeten we ons daar nu bij voorstellen? Ik had 30 plezante vragen gemaakt die de deelnemers op dienden te lossen. We hadden 3 teams samengesteld die tegen elkaar streden. 

De vragen werden via een beamer op een groot scherm geprojecteerd en als de deelnemers het antwoord wisten, dan moesten ze op een grote knop drukken. Wie als eerste drukte mocht het antwoord geven.

Voor de afwisseling hadden we ook “de toren van Pisa” en sjoelen op het programma staan. Wat iedereen toch het plezantste vond, was het doorvertellen van een verhaaltje - de eerste deelnemer leest het verhaaltje terwijl de teamgenoten in afzondering wachten. 

Vervolgens vertelt de 1e het door aan de 2e teamgenoot. Het doorvertellen gaat ook zo aan de volgende teamgenoten. Het verhaaltje van de minivicator werkte erg op de lachspieren. <klik hier voor dit verhaaltje> 

De tijd vloog om en sommige gasten die niet mee deden aan de quiz, kwamen toch eens kijken wat wij aan het doen waren. Het schaterlachen reikte over de hele camping. Ik denk dat het bij de volgende quizavond wel eens druk zou kunnen worden J.

U begrijpt het al, de quizavond was een succes en daarmee hebben we drie nieuwe activiteiten die we ook dit jaar weer aan ons programma gaan toevoegen. 

We hebben daarmee een zeer gevarieerd activiteitenprogramma gekregen, waarbij er voor iedereen wel een plezante activiteit te doen is.

 

Eind september was voor ons de tijd aangebroken om op vakantie te gaan. Ook wij gaan, net als velen van u, elk jaar naar dezelfde plaats. 

Wij gaan het liefst naar Spanje. Zo eind september – begin oktober zijn de temperaturen daar prima (zo’n 25 tot 30 0 C) Wij gaan in de eerste plaats voor de rust en daarna het eten en het prachtige Catalonië.  

De vakantie was heerlijk; alleen wilden de Catalanen ons niet laten gaan. Op de dag van vertrek was er een politiek probleem, waar ik u zeker niet mee lastig wil vallen, waardoor de Catalanen alle wegen naar de luchthaven blokkeerden.

Mmmm, daar staat je dan 6 km van de luchthaven met een vlucht die je moet halen. Na heel veel opties te hebben besproken was de conclusie ….. we gaan lopen…… over de uitgestorven snelweg….. naar de luchthaven. Veel keuze was er niet en het was allerminst plezant.

Gelukkig hebben we het vliegtuig op tijd gehaald en zijn we veilig in Nederland aangekomen. Ja, zo maak je nog eens wat mee als je op vakantie bent. 

In Nederland kunnen we er tegenwoordig ook wat van om zaken te blokkeren. Afgekeken van de blokkeerfriesen??  Hopen dat alles weer rustig is als de vakanties beginnen.

En dan het laatste nieuwtje uit 2019….. de opening van Vila Kalkoven op 9 november. Na een grondige herinrichting en verbouwing van de Kalkovens vond op zaterdag 9 november de opening plaats. 

Wij vinden de nieuwe inrichting prachtig en hebben ondertussen ook de nieuwe kaart uitgeprobeerd. Prima gerechten voor een eerlijke prijs. Echt een aanrader wanneer u op de camping verblijft en eens lekker uit eten wilt gaan.

Zijn bij u de kerstspullen al opgeruimd? Dan komt vast het gevoel van “ik wil op vakantie” bij u boven. Het uitstippelen van uw vakantie en de plaatsen die u wilt bezoeken is een plezante bezigheid, waar u ook een tijdje van kan genieten. 

De mogelijkheden zijn eindeloos; wordt het binnenland of buitenland, hotel, B&B of camping. Zo kan ik wel even doorgaan J.

Wilt u hulp bij het vinden van uw vakantielocatie, dan zijn de SVR beurzen een uitkomst. De SVR organiseert elk jaar vier vakantiebeurzen. Wij staan dit jaar als camping de Kikkerije op twee SVR beurzen namelijk; de beurzen van Hardenberg en Leeuwarden.

15 Februari 2020

Evenementenhal Hardenberg

Energieweg 2, 7772 TV  Hardenberg

29 Februari 2020

WTC Expo Leeuwarden

Heliconweg 52, 8914 AT  Leeuwarden

Toegang is gratis voor SVR-donateurs op vertoon van de geldige donateurspas. Voor niet-donateurs bedraagt de toegang slechts € 5,00 p.p. 

Parkeren is gratis en de beurzen zijn geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Voor kinderen zijn er leuke activiteiten die door de SVR worden georganiseerd.

Met hartelijke groeten en graag tot zien op de SVR beurzen,

Jan Koop & Caroline de Wolde

Advertentie

 

 

Informatie

Verrassingen uit de omgeving

In deze rubriek laten wij u elke maand via de nieuwsbrief kennis maken met verrassende plekjes in de omgeving van onze camping.  

Uiteraard doen we dat niet in de eerste nieuwsbrief van het jaar. Immers, er zijn geen gasten op de camping en voor de meeste uitstapjes is het te koud.

Hoera, de verrassing is HUMOIR (grappige en leedvermakelijke humor).

We hebben aardig wat gasten op de camping die muizen eng vinden, dus voor alle dames even deze: is dit een enge muis of blijft u zitten en kijkt u eens goed naar de boodschap….. !!! 

Voor iedereen: dierenhumor met een vleugje menseninvloed; LACHEN!  Tallyho hond! Echt even kijken!!  Zelfmoordparkiet….. helaas is Loedertje overleden…… (een jaar later)

Wij hebben een kerstreisje gemaakt en u raad het nooit; Jan Koop verzorgde de koffie. Dus op de foto hierboven staat een “koffiemanjuffrouw”!

Bij thuiskomst van ons kerstreisje nog nagepraat over de trip met Peter Langhout Reizen…. En 2 dagen later; ahhhhh, Peter Langhout failliet!!!!! Hadden wij even geluk dat ons uitje net buiten de probleemzone lag. Verre van hilarisch voor alle andere mensen die nog met hen op reis zouden gaan.

Dichter bij huis; bij Appie krijg je de laatste tijd kleine huisjes bij je boodschappen. Wij zijn klein behuisd op de camping dus hoe toepasselijk! Resultaat: toch nog een eigen kerstdorp in ons kleine chalet! Hilarisch toch!

Kerstdorpen worden het mooist als je er zelf ook veel energie en kunstigheid in stopt. Ik heb een video gemaakt over het besneeuwen van kerstbomen:  misschien wat voor u?

Ook kunstig; met kerst een waxinelichtje in een holle kaars gezet en een aantal waxinelichtjes verder, was de holle kaars een druipkaarsvetgrot……

Misschien al eens gezien, maar het blijft HILARISCH!!!!! Als je niet helemaal hebt nagedacht over de tekst op je busje als er een schuifdeur in zit………..

 

We verlangen nu alweer naar de zomer; lekker luieren in de zon. Is het wel handig als je de ligbedden van tevoren reserveert…..

Enne, we gaan als een van de goede voornemens ook een zomerfiguur kweken. Hoewel………..

Het wordt zwaar zeg. Is er ook een  lichtere variant???? Ehhhh, ja, die hebben we ook….

Even kijken of u nog wakker bent. Wat ziet u hier? Ga er maar eens goed voor zitten, want er is echt veel te zien!

Mail mij de antwoorden maar; receptie@kikkerije.nl

Ik heb met kerst een heel bijzondere broek aangehad. Er zaten gezichtjes in. Erg grappig. Heb een gezicht voor u geverfd… ja, dat is dus een schildersmodebroek!

En nu even een lekker kleurrijke afsluiter: ‘regenbogolaatjes”

Heerlijke chocotruffels in regenboogkleuren. Bijzonder hè! En ik heb nu 5 nieuwe woorden gelanceerd! Welk woord zullen wij erin houden? Mag u ook mailen. Een heel gelukkig nieuwjaar en tot ziens!!!

VUURWERK!!!!! 

Hartelijke groet,

Caroline de Wolde

Aanbiedingen
Camping maand aanbiedingen

Kortingsactie april 2020.

Van 1 tot 30 april 2020.

Alleen voor caravans en campers tot 6 meter. 

slechts 299,00

Elektra wordt per kWh in rekening gebracht. Vraag naar de voorwaarden. Vermeld bij uw boeking "maandaanbieding". 

Camping week aanbiedingen

Kortingsactie april 2020.

1 week van zaterdag tot zaterdag.

Alleen voor caravans en campers tot 6 meter. 

Zeven overnachtingen voor 

slechts 87,50

Elektra wordt per kWh in rekening gebracht. Vraag naar de voorwaarden.Vermeld bij uw boeking "weekaanbieding". 

Informatie

Advertentie

 

Nieuw "Het Ganzeveld"

Sinds een jaar hebben wij een nieuw type trekkershut. Wij noemen hem "het Ganzeveld".

Het Ganzeveld is geschikt voor 2 personen en is voorzien van alle gemakken zoals een keuken, 2 persoonsslaapkamer, badkamer en zitkamer.

U kunt het Ganzeveld per dag of per week boeken. Per nacht betaalt u  59,50 euro en voor een week betaalt u 325 euro. Deze prijzen zijn exclusief bed- badlinnen. Deze kunnen afzonderlijk worden bijgeboekt

Ook in de wintermaanden is "het Ganzeveld" te huur. 

Vermeld bij uw boeking dat u het Ganzeveld wilt boeken.

*Vraag naar de voorwaarden.

 

Archief

Nieuwsbrieven 2019

Nieuwsbrief januari 2019

Nieuwsbrief februari 2019

Nieuwsbrief maart 2019

Nieuwsbrief april 2019

Nieuwsbrief mei 2019

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juli 2019

Nieuwsbrief augustus 2019

Nieuwsbrief september 2019

Nieuwsbrief Kerst 2019

 

Nieuwsbrieven 2020

Nieuwsbrief januari 2020

Denk ook aan het milieu en print deze mail niet onnodig uit.

Inschrijven nieuwsbrief

Heeft u genoten van onze nieuwsbrief  en bent u nog geen nieuwsbrief abonnee? U kunt elke maand onze nieuwsbrief via de mail ontvangen als u hieronder uw u e-mail adres achterlaat.

                                     
Aanmelden
 

Volg ons op Twitter via @kikkerije.

Als bezoeker van de camping kunt u hier uw ervaringen delen 

Wij maken elke nieuwsbrief filmpjes die u hier terug kunt kijken 

-----------------------------------------------Disclaimer ------------------------------------------------

Dit bericht is verzonden door YMLP.com in opdracht van camping de Kikkerije, statutair gevestigd aan de steenwijkerstraatweg 96 c, 7942 HR Meppel, ingeschreven in het Handelsregister Gooi en Eemland onder KvK nummer 32.102.765.- 001. Aanbiedingen zijn op basis van beschikbaarheid en kunnen nooit rechten aan worden ontrokken. Voor meer informatie bezoek onze site.