---
Dit bericht wordt verzonden naar iedereen die zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief op www.kikkerije.nl een boeking heeft geplaatst in het boekingssysteem of zich heeft aangemeld op de SVR vakantiebeurs. Kunt u deze mail niet lezen klik dan hier op
---

Camping de Kikkerije Nieuwsbrief februari 2022                                     Nummer 166

Bezoek

In tegenstelling tot andere jaren is dit jaar januari voor mij omgevlogen. Druk met lesgeven, de camping en het nieuwe gebouw. ‘ Het nieuwe gebouw?’,  zult u zich misschien afvragen. 

Ja, ik heb begin januari het huurcontact voor mijn opleidingscentrum getekend. In de komende maanden wordt dit pand omgebouwd tot opleidingscentrum.

Zodra de verbouwing gereed is, hoop ik dat ik voornamelijk les ga geven in dit nieuwe centrum en dat ik dan in de avonduren op de camping aanwezig ben. Meer tijd voor mijn schatje en de camping en minder reistijd; daar wordt ik blij van. Tot die tijd erg druk met het verbouwen, lesgeven en de camping.

Tussen alle werkzaamheden van deze maand door hebben wij ook tijd gevonden om een aantal van onze vaste campinggasten te bezoeken. In plaats van dat de gasten bij ons op bezoek komen, hebben wij de rollen maar eens omgedraaid. 

Voor ons erg leuk en leerzaam om eens in een ongedwongen zetting met onze gasten te kletsen onder het genot van een kopje koffie en koek of een broodje.

Tijdens onze bezoekjes hebben wij met deze gasten heel wat ideeën met elkaar uit gewisseld. Elke vernieuwing begint met een idee. Voor ons erg verhelderend hoe gasten naar onze camping kijken. Het jaarthema dat ik in de vorige nieuwsbrief heb beschreven - “doe eens lief” -  wordt door hen als zeer positief gezien.

En hoe is uw maand verlopen? Door de sluiting van de horeca en de cultuursector kon u niet naar een van Gogh kijken of even uit eten. Gelukkig is deze sluiting weer (deels) van de baan en kunt u weer gezellig op pad om uw favoriete restaurant of museum te bezoeken. 

Helaas zijn alle SVR beurzen wel allemaal gecanceld aangezien dit evenementen zijn. Hiervoor geldt dat er maximaal 1250 mensen op bezoek mogen komen. Het gemiddelde bezoekersaantal van een SVR beurs is tussen de 8.000 en 10.000.  De SVR heeft er nu voor gekozen om de beurzen weer digitaal aan te bieden.

Vanaf zaterdag 5 februari kunt u via de SVR site (www.svr.nl) weer deelnemen aan de digitale beurs. Vorig jaar heeft de SVR deze digitale beurzen (4 zaterdagen) voor het eerst georganiseerd en hoorde ik na afloop best veel positieve verhalen. Uiteraard wordt het bezoek nooit zo gezellig dan wanneer u op de beursvloer rondloopt.

Naar aanleiding van de vorige nieuwsbrief heb ik een aantal vragen gekregen waar de nieuwe bomen geplant zijn. Ik heb van de nieuwe bomen foto’s gemaakt en de trouwe bezoekers van de camping weten dan gelijk waar ze op de camping zijn.

De komende tijd zijn wij ook weer druk met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. In de komende maand worden alle boekingen, die voor dit seizoen gemaakt zijn, bevestigd. 

Helaas hebben wij de afgelopen tijd een aantal afzeggingen binnengekregen met als reden ernstige ziekte en zelfs overlijden. Uit respect voor ieders privacy vermelden wij geen namen. Wij wensen iedereen die in een moeilijke tijd zit heel veel sterkte.

 

 

Heeft u een boeking voor het nieuwe seizoen gedaan, houd dan uw mailbox goed in de gaten, aangezien uw bevestiging op elk willekeurig moment binnen kan komen. Ook gasten die nog geen boeking hebben gedaan, maar wel graag verzekerd willen zijn van een mooie plek; boek nu!.

In aanloop naar het nieuwe seizoen hebben wij deze maand ook ons wifi-netwerk vernieuwd. Onze gasten willen steeds meer toepassingen op hun smartphone of tablet gebruiken. Ons oude netwerk zat aan de grenzen van wat er aan nieuwe toepassingen mogelijk was. Conclusie: het wifi-netwerk moest worden vervangen om onze gasten van dienst te kunnen blijven.

In de wifi-mast zijn nieuwe antennes geplaatst. Voor deze klus maar even een hoogwerker gehuurd aangezien het op een trapje een beetje gevaarlijk zou kunnen worden. Gelukkig had onze klusjesman niet veel werk omhanden en vond het ook wel leuk om de lucht in te gaan.

Vervolgens in het kantoor alle aansluitingen naar de mast en het internet gemaakt. De leverancier gaf via een teamssessie (beeldverbinding via internet) uitleg hoe wij de apparaten van de gasten kunnen koppelen aan dit netwerk en hoe wij toegangscodes kunnen aanmaken. Al met al een dag werk zodat u tijdens uw bezoek aan de camping een goede internetverbinding heeft.

Door al deze veranderingen zullen de internetabonnementen er dit jaar ook anders gaan uitzien. Niet alleen het uiterlijk van het ticket gaat er anders uitzien, maar ook het abonnement zelf. In de volgende nieuwsbrief zal ik hierover meer gaan vertellen.

Nog twee maanden en dan gaat het nieuwe seizoen van start. Ik lees o.a. op facebook dat een aantal van onze bezoekers nog graag een stukje winter wil hebben zodat ze ook dit jaar een keer de schaatsen kunnen onderbinden. Voor mij persoonlijk hoeft dit niet zo nodig aangezien ik een hekel aan kou heb en niet kan schaatsen, maar ik gun de schaatsliefhebbers wel hun pleziertje.

Gelukkig hebben wij als mensheid geen invloed op het weer. Maar goed ook aangezien niet iedereen hetzelfde weer leuk vind. Je geniet van het weer op je eigen manier. Voor de schaatsliefhebbers, hou goed de weerberichten in de gaten het is er immers de tijd van het jaar voor.

Wij gaan de komende maand weer aan de slag op de camping zodat wij u zaterdag 2 april 2022 weer kunnen ontvangen. Tot die tijd bezoek vrienden, kennissen, restaurants en culturele instellingen aangezien dat weer mag.

Met vriendelijke groeten

Jan Koop de Wolde

Informatie

In deze rubriek laten wij u elke maand via de nieuwsbrief kennis maken met verrassende plekjes in de omgeving van onze camping.  

Vanaf april hier weer de verrassingen uit de omgeving.

 

 

 

Aanbieding
 

Camping maand aanbiedingen

Kortingsactie april 2022.

Van 1 tot 30 april 2021.

Alleen voor caravans en campers tot 6 meter. 

1 maand voor:

slechts € 285,= aan het water 

slechts € 249,= in het midden  

1 week voor:

slechts € 89,= aan het water

slechts € 69,= in het midden

Elektra wordt per kWh in rekening gebracht. Vraag naar de voorwaarden. Vermeld bij uw boeking "maandaanbieding". 

 
Archief

Nieuwsbrieven 2021

Nieuwsbrief januari 2021

Nieuwsbrief februari 2021

Nieuwsbrief maart 2021

Nieuwsbrief april 2021

Nieuwsbrief mei 2021

Nieuwsbrief juni 2021

Nieuwsbrief juli 2021

Nieuwsbrief augustus 2021

Nieuwsbrief september 2021

Nieuwsbrief kerst 2021

Nieuwsbrieven 2022

Nieuwsbrief januari 2022

Nieuwsbrief februari 2022

Denk ook aan het milieu en print deze mail niet onnodig uit.

Inschrijven nieuwsbrief

Heeft u genoten van onze nieuwsbrief  en bent u nog geen nieuwsbrief abonnee? U kunt elke maand onze nieuwsbrief via de mail ontvangen als u hieronder uw u e-mail adres achterlaat.

                                     
Aanmelden
 

Volg ons op Twitter via @kikkerije.

Als bezoeker van de camping kunt u hier uw ervaringen delen 

Wij maken elke nieuwsbrief filmpjes die u hier terug kunt kijken 

-----------------------------------------------Disclaimer ------------------------------------------------

Dit bericht is verzonden door YMLP.com in opdracht van camping de Kikkerije, statutair gevestigd aan de steenwijkerstraatweg 96 c, 7942 HR Meppel, ingeschreven in het Handelsregister Gooi en Eemland onder KvK nummer 32.102.765.- 001. Aanbiedingen zijn op basis van beschikbaarheid en kunnen nooit rechten aan worden ontrokken. Voor meer informatie bezoek onze site.