---
Dit bericht wordt verzonden naar iedereen die zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief op www.kikkerije.info, een boeking heeft geplaatst in het boekingssysteem of zich heeft aangemeld op de SVR vakantiebeurs. Kunt u deze mail niet lezen klik dan hier op
---

Camping de Kikkerije Nieuwsbrief februari 2019                                      Nummer 136

Professionalisering

Een paar dagen sneeuw, veel regen en te zacht voor de tijd van het jaar. Januari 2019 zal de boeken niet ingaan als een spectaculaire maand als het om het weer gaat. 

Voor mij persoonlijk hoeft het ook niet nog meer winter te worden, dan dat het nu is. Al die kou en dat gure weer hoeft voor mij allemaal niet, geef mij maar zomer.

Nu weet ik wel dat er best heel veel van mijn gasten van de winter houden en dat de verwachtingen van Piet Paulusma  een zeer koude februarimaand opleveren. Wat het wordt weten we over een maand J.

Sinds de sluiting voor passanten in oktober hebben wij nog steeds gasten op de camping. De chalets zijn de gehele winterperiode al verhuurd geweest. De winteropenstelling voor de chalets mag dus een succes worden genoemd.

We hadden deze maand zelfs een kleine camper met 2 dappere gasten die de camper eens in de winter wilden uitproberen. 

Nu is dit zeker geen uitnodiging voor gasten van onze camping om in de winter te komen kamperen, maar  3 dagen met ijzige kou in een kleine camper vind ik zeker dapper.

Wij zelf wilden ook weleens weten wat wij nog moeten regelen om een volledige winteropenstelling mogelijk te maken. Een professionaliseringsslag is hiervoor wel nodig. 

Ons sanitairgebouw is namelijk niet winterhard. Als gasten in de winter naar de wc of douche willen, moeten we daar nog wel een oplossing voor bedenken. Anders geeft dat namelijk zo’n rommel J.

Voor een hond die komt logeren is dat allemaal een heel stuk eenvoudiger. U denkt misschien, hoe komt die daar nou weer op? Tja, we hebben vanaf de kerstdagen tot eind januari een hond te logeren gehad. 

Nou ja, een hond, het geluid dat hij maakt is van een hond, alle gedragingen zijn van een hond maar onze poes Boris is groter en zwaarder dan deze hond.

Deze hond luistert naar de naam Dushi en moest uit logeren omdat haar baasje op vakantie ging. Nu is dit zeker geen uitnodiging om ons te vragen of honden bij ons mogen komen logeren J

Ik vond het logeerpartijtje wel leuk, maar ik ben door de jaren heen toch meer een kattenmens geworden. Een kat hoef je namelijk niet door weer en wind uit te laten en bepaalt zelf wel wat er gebeurt J.

Gelukkig heb ik een vrouw voor de hond en de kou. U merkt het al, ook in de wintermaanden zijn we druk op, en rond de camping bezig. 

(oude stand)

 

Waar we de afgelopen weken ook druk mee bezig zijn geweest is de voorbereiding van de SVR vakantiebeurzen. Wij willen dat onze stand een professionele indruk bij de bezoekers achterlaat. 

Daarnaast waren de foto’s die we op de oude stand gebruikten wel een beetje gedateerd en stonden de vernieuwingen van de afgelopen jaren er niet op. Om de camping goed te kunnen promoten was het dus noodzakelijk om nieuwe banners met nieuwe foto’s te laten maken.

Wij hebben onze ideeën eens doorgesproken met een professionele drukkerij Kleen  in Meppel. Zij kwamen met hele leuke ideeën voor de achterwand en andere onderdelen voor de stand. 

Tijdens onze eerste beurs in het Autotron in Rosmalen  gaan we onze nieuwe stand inwijden. Daarnaast staan we dit jaar ook op de SVR beurs in Zwolle.  

2 februari 2019 van 10.00 tot 16.00 uur

Autotron Rosmalen

Graafsebaan 133 · 5248NL Rosmalen

2 maart 2019 van 10.00 tot 16.00 uur

IJsselhallen in Zwolle

Rieteweg 4, 8011 AB Zwolle  

De SVR beurs in Zwolle is voor ons een thuiswedstrijd. Het leek Caroline en mij wel een leuk idee om eens in de IJsselhallen te staan met onze stand. Lekker dicht bij huis, hoeven we voor de verandering ook niet zover te reizen.

Tijdens ons bezoek aan drukkerij Kleen kwamen we ook een aantal I love Meppel artikelen tegen. Deze artikelen zijn voorzien van de Meppeler toren of de Meppelere Mug. Sowieso erg grappige en leuke artikelen. Misschien zijn dit wel artikelen die we in het nieuwe seizoen in ons winkeltje kunnen verkopen?

Voor het nieuwe seizoen willen wij een aantal zaken met betrekking tot de “papierwinkel” van de camping en de volgende stappen in ons 10 jarenplan gereed maken. 

Wij zijn dus al weken druk met schetspapier, potloden en linialen. Ook op dit punt willen wij het allemaal professioneler hebben. Zodra we weer een stap gemaakt hebben zullen we dit in deze nieuwsbrief melden.

Waar we nu al redelijk ver mee zijn, is onze nieuwe website met daarop allemaal nieuwe foto’s. Heeft u al een kijkje genomen? Vanaf begin februari treft u op de website ook ons nieuwe logo aan. Vervolgens zullen we stap voor stap overal ons nieuwe logo gaan invoeren.

Deze maand ontvangen ook alle boekers en seizoeners  hun boekingsbevestiging (met nieuwe logo). Caroline gaat de komende weken druk aan de slag om alle boekingsbevestigingen te verwerken en te mailen. Wij hopen dat we alle bevestigingen voor het eind van de maand te hebben gemaild.

Nog 8 weken en dan is de camping weer volledig open voor passanten. Begint het bij u ook alweer een beetje te kriebelen? Als ik sommige van mijn gasten op Facebook bezig zie, denk ik dat die morgen wel al willen komen. Maar helaas, u zult toch nog even moeten wachten. Maar het plannen en boeken van uw vakantie kan natuurlijk nu al wel J.

Met hartelijke groeten,  

Jan Koop & Caroline de Wolde

Camping de Kikkerije  

 

Advertentie

 

 

Informatie

Verrassingen uit de omgeving

In deze rubriek laten wij u elke maand via de nieuwsbrief kennis maken met verrassende plekjes in de omgeving van onze camping.  

Deze keer laten wij u kennis maken met  een schitterend gelegen uitspanning die zo verrassend is qua ligging en uitstraling, dat wij er zeker vaker zullen komen, ook al ligt het nog wel een eindje weg.

Om het een interessante dag te maken, beginnen we in Dwingeloo. Dit schitterende  dorp heeft een heel bijzondere kerktoren. Een zogenaamde ui. Hier worden de bouwtekeningen van de kerk bewaard.

Een van de mooiste plekjes in Dwingeloo is de Brink. Zo romantisch met al die boerderijen en herenhuizen eromheen, dat je er op een zomerdag graag even vertoeft.

Maar ik ga u meenemen naar een bijna niet te vinden bospub, die, de naam zegt het al, verscholen ligt aan de rand van het bos in Dwingelderveld. Vooral het laatste stuk is zo vreemd dat ik een route heb bijgesloten.

Aangekomen bij de Bospub, snapt u direct waarom ik het zo’n verassend goed verborgen en super aangenaam gelegen restaurantje vind. Dit nodigt uit tot een lange boswandeling en aansluiten lekker chocomelk drinken op het beschutte terras.

Overal zijn buiten zitplekken te vinden, die heel aangenaam zijn bij een graad of 12-15. Bij de ingang staat een vuurkorf die een heerlijke houtgeur verspreid. Maar gaat u vooral ook naar binnen en bekijk de entree eens goed.

U bent dus niet een stal ingelopen (daarvoor is de staldeur veel te chique), maar een paard vindt hier zijn tuigage wel.

Wij zaten in een verscholen hoekje met 3 tafeltjes en een schitterend raam, dat een zachte sfeer aan het hoekje gaf. En wij zaten eigenlijk ook aan een raam, maar dan “binnenspubs”, met een heuse beer in het hoekje.

Binnen komt u ogen tekort aan alles wat er aan de wanden en plafonds hangt. Dus mocht het gesprek niet willen vlotten, dan hoeft u zich nog niet te vervelen. Maarre, ik zeg dit niet gauw, een bezoekje aan het toilet is zeker de moeite waard.

Leuk he! Het is hier reuze gezellig, de bediening is uitstekend, de koffie krijgt van mij een 10 en wij gaan er zeker nog een keer eten. Hier volgt de site: Bospub, Bosrand 18, 7991 PA Lhee / Dwingeloo. 0521-597396

Veel plezier! 

Groeten van Caroline en Jan Koop de Wolde

 

Aanbiedingen
Camping maand aanbiedingen

Kortingsactie April 2019.

Van 1 tot 30 april 2019.

Alleen voor caravans en campers tot 6 meter. 

slechts 299,00

Elektra wordt per kWh in rekening gebracht. Vraag naar de voorwaarden.

Camping week aanbiedingen

Kortingsactie April 2019.

1 week van zaterdag tot zaterdag.

Alleen voor caravans en campers tot 6 meter. 

Zeven overnachtingen voor 

slechts 87,50

Elektra wordt per kWh in rekening gebracht. Vraag naar de voorwaarden.

Informatie

Advertentie

(Advertentie)

 

 

Archief

Nieuwsbrieven 2018

Nieuwsbrief januari 2018 

Nieuwsbrief februari 2018

Nieuwsbrief maart 2018

Nieuwsbrief april 2018

Nieuwsbrief mei 2018

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juli 2018

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief september 2018

Nieuwsbrief Kerst 2018

 

Nieuwsbrieven 2019

Nieuwsbrief januari 2019

Nieuwsbrief februari 2019

Denk ook aan het milieu en print deze mail niet onnodig uit.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Heeft u genoten van onze nieuwsbrief  en bent u nog geen nieuwsbrief abonnee? U kunt elke maand onze nieuwsbrief via de mail ontvangen als u hieronder uw u e-mail adres achterlaat.

                                     
Aanmelden
 

Volg ons op Twitter via @kikkerije.

Als bezoeker van de camping kunt u hier uw ervaringen delen 

Wij maken elke nieuwsbrief filmpjes die u hier terug kunt kijken 

-----------------------------------------------Disclaimer ------------------------------------------------

Dit bericht is verzonden door YMLP.com in opdracht van camping de Kikkerije, statutair gevestigd aan de steenwijkerstraatweg 96 c, 7942 HR Meppel, ingeschreven in het Handelsregister Gooi en Eemland onder KvK nummer 32.102.765.- 001. Aanbiedingen zijn op basis van beschikbaarheid en kunnen nooit rechten aan worden ontrokken. Voor meer informatie bezoek onze site.