---
Dit bericht wordt verzonden naar iedereen die zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief op www.kikkerije.nl een boeking heeft geplaatst in het boekingssysteem of zich heeft aangemeld op de SVR vakantiebeurs. Kunt u deze mail niet lezen klik dan hier op
---

Camping de Kikkerije Nieuwsbrief februari 2024                                Nummer 186

Wist u dat?

Wist u dat de eerste maand van 2024 alweer voorbij is. Normaal vind ik de maand januari erg lang duren, maar dit jaar was die eerste maand zo voorbij. Dit kwam volgens mij omdat wij de 2de week van januari een weekje op vakantie in Zuid Limburg zijn geweest. En daar was ik eigenlijk nog nooit (lang) geweest.

Het was erg koud maar gelukkig wel droog. Even een weekje uit je normale werkzaamheden zijn geeft je weer zoveel energie. Heerlijk gewoon. Maar zo’n week is zo weer voorbij en dan ga je weer aan het werk.

Wist u dat op zaterdag 3 februari er nog een SVR beurs wordt georganiseerd in Leeuwarden? De beurs wordt gehouden in de “WTC Expo Leeuwarden” en is open van 10.00 uur tot 16.00 uur. Bent u nog op zoek naar een leuke nieuwe SVR camping dan is deze beurs zeker een aanrader.

Wist u dat de gemeente Meppel een groot themapark naar Meppel wilde halen? Puy du Fou is een themapark waar de geschiedenis wordt nagespeeld. Denk hierbij aan de Tachtigjarige Oorlog, het Leidens Ontzet, de Hollandse Waterlinie en de Gouden Eeuw in Nederland.

Puy du Fou had hun oog laten vallen op een stuk grond van 60 ha gelegen aan de A32 aan de rand van Meppel op steenworp afstand van de camping. Het evenementen bedrijf zetten in op 800.000 bezoekers per jaar. De meningen over de komst van dit park waren zeer verdeeld.

U merkt al dat alles hiervoor in de verledentijdsvorm staat. De gemeenteraad en de wethouder waren laaiend enthousiast en waren al aan het nadenken om toeristenbelasting te gaan invoeren. Veel andere Meppelers,  waaronder ondergetekenden zagen toch best wat obstakels die niet zo 1,2,3 opgelost konden worden. 

Uiteindelijk heeft het evenementenbedrijf zelf de stekker uit het project getrokken. Een leuk evenement naar Meppel halen is prima maar dan iets met maximaal 100.000 bezoekers per jaar. Dat is voor Meppel eventueel nog behapbaar.

Wist u dat deze maand alle boekingen, die vorig jaar gemaakt zijn, voor dit seizoen verwerkt zijn. Heeft u een boeking voor dit seizoen gemaakt dan heeft u in januari een boekingsbevestiging en een aanbetalingsverzoek gekregen. Heeft u wel geboekt maar geen bevestiging gekregen stuur dan een mail naar receptie@kikkerije.nl

Wist u dat de thema’s van de donderdag Meppeldag 2024 nu al bekend zijn :

25 juli   Optocht

1 augustus Meppel met smaak

8 augustus Meppel op volle toeren

15 augustus Meppel Moves

22 augustus Mokum in Meppel

29 augustus Meppel Del Sol

Zet de datums vast in uw agenda!

Voor meer informatie

Wist u dat onze campingpoes Boris binnenkort jarig is. Op 17 februari blaast Boris 17 kaarsjes uit. Hoe hij dit gaat doen is nog een verrassing maar hij heeft ons verzekerd dat het gaat lukken. Boris is een Noorse Boskat die al vanaf zijn geboorte bij Caroline woont. 17 jaar voor een Noorse boskat is best al een hele leeftijd. Wij hopen dat Boris nog heel lang bij ons mag zijn.

En dan nog een “wist u dat” voor alleen de mannen. A.s. 14 februari moeten jullie mannen extra lief zijn voor jullie partner. Een bosje bloemen, en dan niet van de Gamma, of een grote doos bonbons is wel het minste wat jullie aan je partner cadeau kunnen doen. Het is dan namelijk Valentijnsdag! Een waardebon voor een verblijf op onze camping is natuurlijk ook een mogelijkheid.

En dan de laatste: wist u dat deze maand een extra dag heeft. Ja Ja het is weer een schrikkeljaar. Februari heeft dit jaar weer 29 dagen. Moet u helaas een dag extra wachten voordat de nieuwe nieuwsbrief in uw mailbox te vinden is.

Met vriendelijke groeten

Jan Koop de Wolde

Verrassingen uit de omgeving

In deze rubriek laten wij u elke maand via de nieuwsbrief kennis maken met verrassende plekjes in de omgeving van onze camping.   

Vanaf april 2024 kunt u hier de verrassingen uit de omgeving weer lezen.

 

 

Aanbieding
 

Camping maand aanbiedingen

Voorjaarsaanbieding april.

Alleen voor caravans en campers tot 6 meter. 

Van 1 tot 30 april 2024

1 maand voor:

slechts € 330,00 voor plaatsen aan de waterkant

slechts € 285,= voor plaatsen in de midden rij

* Elektra wordt per kWh in rekening gebracht. Vraag naar de voorwaarden. Vermeld bij uw boeking "maandaanbieding". 

 
Archief

Nieuwsbrieven 2023

Nieuwsbrief januari 2023

Nieuwsbrief februari 2023

Nieuwsbrief maart 2023

Nieuwsbrief april 2023

Nieuwsbrief mei 2023

Nieuwsbrief juni 2023

Nieuwsbrief juli 2023

Nieuwsbrief augustus 2023

Nieuwsbrief september 2023

Nieuwsbrief kerst 2023

Nieuwsbrieven 2024

Nieuwsbrief januari 2024

Nieuwsbrief februari 2024

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Heeft u genoten van onze nieuwsbrief  en bent u nog geen nieuwsbrief abonnee? U kunt elke maand onze nieuwsbrief via de mail ontvangen als u hieronder uw u e-mail adres achterlaat.

                                     
Aanmelden
 

-----------------------------------------------Disclaimer ------------------------------------------------

Dit bericht is verzonden door YMLP.com in opdracht van camping de Kikkerije, statutair gevestigd aan de steenwijkerstraatweg 96 c, 7942 HR Meppel, ingeschreven in het Handelsregister Gooi en Eemland onder KvK nummer 32.102.765.- 001. Aanbiedingen zijn op basis van beschikbaarheid en kunnen nooit rechten aan worden ontrokken. Voor meer informatie bezoek onze site.