INieuwsbrief

De camping

Tarieven

Chalet

Trekkershutten

Vissen

Fietsen

Meppel

Donderdagmeppeldag

Bezienswaardigheden


Informatie
0522 24 24 01 


Het laatste nieuws uit Meppel:

 

Camping de Kikkerije

Fietsen

Drenthe staat bekend om zijn grote hoeveelheid wandel en fietspaden en mooie wandel en fietsroutes. Elk jaar wordt in juli de Drentse fiets4daagse gehouden, waarbij vanuit Meppel kan worden gestart.

Enkele tienduizenden fietsers volgen dan de routes variŽrend van 30, 40 tot 100 km per dag. De routes gaan door de bossen en de heide gebieden van Drenthe en de fietsers kunnen leuke attracties bezoeken.  

Natuurlijk kunt u buiten de fiets4daagse om ook heerlijke fietstochten door het mooie Drentse land maken.

Voor Uw fietsroute  kunt gebruik maken van de door de ANWB beschreven fietsroutes of u stelt zelf een route samen. In uw campings welkomstpakket treft u een gedetailleerde fietskaart aan. 

Hieronder staan ook een aantal leuke fietsroutes die u kunt uitprinten.

Landelijke fietsroute LF9  

De Haveltebergroute De Havelteberg route kan vanaf de camping worden gestart. U rijd naar de watertoren in Meppel (ongeveer 800 meter van de camping) en daar kunt u de door de ANWB-bewegwijzerde fietsroute starten. De lengte is ongeveer 48 km en voert langs Meppel, Nijeveen, Havelterberg, Havelte, Ruinerwold en Haakswold en vervolgens weer terug naar Meppel.

De Kolderveenroute

Ook de Kolderveenroute kan vanaf de camping worden gestart. Ook hiervoor rijd u naar de watertoren en daar kunt u de door de ANWB-bewegwijzerde fietsroute starten. De Lengte is ongeveer 40 km en voert langs Meppel, Wanneperveen, Middenbuut, Giethoorn, Kolderveense Bovenboer, Nijeveen en Dinxterveen.

Tijdens deze route komt u ook door het mooie dorpje Giethoorn. Neem hiervoor ruim de tijd om dit mooie dorpje te bekijken. 

De Punthorstroute

Voor de start van de punthorstroute fiets u eerst na het NS station in Meppel. Deze ANWB- bewegwijzerde fietsroute heeft een lengte van ongeveer 50 km en voert langs Meppel, Punthorst, Staphorst en de Ijhorst. 

Tijdens deze route komt u ook door het mooie dorpje Staphorst. Neem hiervoor ruim de tijd om dit mooie dorpje te bekijken. Klik hier voor meer informatie over Staphorst.

 

Wilt u boeken? Gebruik dan onderstaande knop.

Wilt u thuiszorg op de camping ontvangen gebruik dan ook onderstaande knop.

 


 

 


Voor al uw vragen stuurt u een mail klik hiervoor op bovenstaande kikker
of bel ons op nummer 0522 24 24 01.

 

 

Heeft u onze nieuwsbrief al eens gelezen? Klik hier een lees de nieuwsbrief van afgelopen maand.

Heeft u genoten van onze nieuwsbrief  en bent u nog geen nieuwsbrief abonnee? U kunt elke maand onze nieuwsbrief via de mail ontvangen als u hieronder uw u e-mail adres achterlaat.

                                     
Aanmelden
 

Volg ons op Twitter via @kikkerije.

Als bezoeker van de camping kunt u hier uw ervaringen delen 

Wij maken filmpjes van de camping die u hier terug kunt kijken 

 


#   Algemene voorwaarden   #   Disclaimer   #   Contact  Privacy verklaring #

 

Camping de Kikkerije, statutair gevestigd aan de steenwijkerstraatweg 96 c, 7942 HR Meppel, ingeschreven in het Handelsregister Gooi en Eemland onder KvK nummer 32.102.765.- 001

© Copyright 2019 Camping de Kikkerije